18. 10. 2021.

Poziv na 19. Skupštinu Hrvatske udruge školskih knjižničara

 

Poštovane školske knjižničarke i školski knjižničari,
drage kolegice i kolege,

U prošloj Pismovijesti najavili smo naš 11. stručni skup Na dobrobit zajednici koji će se održati 22. i 23. listopada u Hotelu Park u Splitu i u Kaštelima i za koji smo vam priredili, nadamo se, zanimljiv program.

Od prošle godine Skupština Hrvatske udruge školskih knjižničara održava se u nastavku Stručnoga skupa, pa će se tako i 19. redovna Skupština članova Hrvatske udruge školskih knjižničara održati prvog dana Skupa 22. listopada s početkom u 16:30.

Skupština će imati radni i svečani dio, a ovdje je Prijedlog dnevnoga reda. Uz uobičajene točke dnevnoga reda odlučivat ćemo o izboru novoga člana Suda časti umjesto kolege Denisa Vinceka. Svi redoviti i aktivni članovi imaju pravo birati i biti birani (plaćena članarina za 2021. godinu). Kandidati mogu biti predloženi osobno ili uime podružnice.

U svečanome dijelu Skupštine, u večernjim satima, održat će se dodjela Nagrade Višnja Šeta i Nagrade Poezija među profesijama. Ovogodišnji slavljenici su: kolegice Korina Udina i Anica Tkalčević, dobitnice Nagrade Višnja Šeta za životno djelo, kolega Davor Žažar, dobitnik godišnje Nagrade Višnja Šeta, te kolega Tomislav Pintarić, dobitnik Nagrade Poezija među profesijama.

Hvala svima koji su se prijavili na naš 11. Stručni skup i pozivamo članove, prije svega Splitsko-dalmatinske županije, da nam se pridruže na Skupštini Udruge (naravno, uz pridržavanje epidemioloških mjera).

Radujemo se stvarnom susretu s vama!

Članovi Upravnoga odbora i Predsjednica Hrvatske udruge školskih knjižničara

 

Na dobrobit zajednici – Program Skupa
Prijedlog dnevnoga reda 19. Skupštine Hrvatske udruge školskih knjižničara
Dokumenti za radni dio 19. Skupštine Hrvatske udruge školskih knjižničara

Odgovori