13. 04. 2012.

Knjižničar – svjetionik u moru novih izazova: Međužupanijski stručni skup školskih knjižničara

Pozivamo sve zainteresirane knjižničare na Stručni skup školskih knjižničara povodom 10 godina rada Podružnice Hrvatske udruge školskih knjižničara Osječko-baranjske županije.

Organizator Skupa je Agencija za odgoj i obrazovanje i Hrvatska udruga školskih knjižničara, Podružnice Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

Na Skupu će sudjelovati renomirani predavači s područja školskog knjižničarstva, kao i ostali stručnjaci koji će našu struku sagledati i iz druge perspektive: prof. dr. sc. Tatjana Aparac-Jelušić; prof. dr. sc. Vladimir Gruden; Ivana Biljan, dipl. knjiž. i Sanja Galic, dipl. knjiž.

Predavanja će obuhvatiti slijedeća područja: temeljna načela, pregled i smjernice HUŠK-a; knjižničar i cjeloživotno učenje; u raljama tehnologije – veliki priljev informacija i gubitak neposrednog iskustva te knjižničar u odgojno-obrazovnom sustavu.

Molimo knjižničare da se prijave na Skup na stranicama Agencije (Ettaedu) najkasnije do 16. travnja 2012.

Skup će se održati 26. travnja 2012. godine, u Osijeku, Knjižara Nova, Trg Ante Starčevića 4. Predviđeno vrijeme trajanja Skupa je od 10 do 17 sati s pauzom za ručak, koji je organiziran kao topli bife, te je besplatan za sve sudionike Skupa.

Osim AZOO i Hrvatske udruge školskih knjižničara, Skup je financijski podržao i Grad Osijek te Knjižara Nova, a organizacijski AZOO, Upravni odbori Podružnice HUŠK-a Osječko-baranjske županije i Podružnice HUŠK-a Vukovarsko-srijemske županije. Skup je namijenjen svim školskim knjižničarima iz Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

S poštovanjem!
Irena Bando, predsjednica HUŠK-a OBŽ
Marija Purgar, predsjednica HUŠK-a VSŽ

U Osijeku, 30.ožujka 2012.

Hodogram skupa

 

Odgovori