24. 02. 2021.

Noć knjige 2021. – Moćna desetka

 

S veseljem vam najavljujemo jubilarnu Noć knjige, koja će održati u petak 23. travnja. Organiziramo je, desetu godinu zaredom, u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja). U Godini čitanja, zajedno s vama, želimo kvalitetnim programima i akcijama pozornost skrenuti na knjigu i čitanje te govoriti o položaju i vrijednosti knjige u suvremenom društvu.

Hrvatska udruga školskih knjižničara i ove je godine suorganizator ove važne manifestacije. Pozivamo vas stoga da rezervirate termin petak 23. travnja i u dnevnim ili večernjim satima održite prigodan program kojem će u središtu biti upravo knjiga.

Prilikom njegova planiranja vodite računa o aktualnoj epidemiološkoj situaciji i propisanim mjerama, koje će odrediti hoćete li svoje događanje smjestiti u fizički ili virtualni prostor.

Iskoristite online kanale, društvene mreže, video i audioservise, prijenose uživo i ostale mogućnosti kojima raspolažete kako bismo i ovoga puta jedinstvenom akcijom i zajedničkim snagama podijelili radost čitanja i pisanja.

Prijava programa

Programi Noći knjige 2021. moći će se prijaviti od 8. ožujka do 9. travnja putem prijavnice koja će biti dostupna na internetskoj stranici Noći knjige, o čemu ćemo vas dodatno obavijestiti. Pozivamo vas da redovito pratite aktivnosti na internetskoj stranici i Facebook stranici Noći knjige jer ćemo, kao i uvijek, pripremiti i mnoštvo drugih zanimljivosti i iznenađenja.

Natječaj za školske knjižnice i njihove korisnike

Natječaj za školske knjižnice i njihove korisnike je u pripremi i bit će povezan s ovogodišnjom temom Noći knjige. Kao i do sada možete računati na dobru motivaciju za sudjelovanje i lijepe nagrade za pobjednike i njihove školske knjižnice.

Pratite nas u godini čitanja i moći!

 

Odgovori