10. 11. 2007.

Ruka koja ti daje knjigu

Ruka koja ti daje knjigu je slogan plakata i straničnika koje je Hrvatska udruga školskih knjižničara pripremila za svoje prvo predstavljanje na Interliberu!

Prvo predstavljanje Hrvatske udruge školskih knjižničara na Interliberu

Hrvatska udruga školskih knjižničara je prvi put sudjelovala u aktivnostima Interlibera 2007. godine organiziranjem okruglog stola 8. studenog na otvorenoj pozornici paviljona 6. Široj javnosti je videoprojekcijom predstavljen profil Udruge, iznesena je njena misija, vizija i strategija, postignuća školskih knjižničara. Pripremljen je i podijeljen promotivni tiskani materijal – straničnik i plakat sa sloganom Ruka koje ti daje knjigu.

To je jedna od aktivnosti kojom Hrvatska udruga školskih knjižničara pokušava široj javnosti predstaviti značaj jedne samozatajne struke koja, ipak, bitno utječe na kvalitetu cijelog odgojno- obrazovnog sustava.

Pred kraj samog predstavljanja stigla je i vijest o doznaci namjenskih sredstava od strane Ministarstva obrazovanja, znanosti i športa školskim knjižnicama. I ta je vijest doprinijela općem dojmu uspjeha ovog kratkog predstavljanja!

 

Plakat i straničnik možete pogledati i preuzeti ovdje.

Odgovori