12. 11. 2018.

Zašto volim svoju školsku knjižnicu?

 

Pozdrav od međunarodnog tima Međunarodnog mjeseca školskih knjižnica!

Sada kada je prošao listopad, imajte na umu da možete poslati izvješća o Međunarodnom mjesecu školskih knjižnica i podijeliti kako ste vi i vaši studenti slavili ljubav prema školskoj knjižnici.
Pogledajte ovu poveznicu za detalje: https://www.iasl-online.org/What-People-Are-Doing-2018

Ove je godine uobičajeni datum za podneske, 30. studenog, produžen do 14. prosinca, kako bi svi stigli poslati svoje straničnike obzirom na kašnjenje u procesu odabira partnera. Ispričavamo se na kašnjenju, do kojeg je došlo uslijed informatičkih problema u rujnu u ključnoj fazi procesa partnerstva. IT problemi su riješeni, ali posljedice i dalje utječu na upravljanje projektom, stoga je vremenski period tijekom kojeg možete poslati straničnike partnerima produžen do kraja studenog.

ISLM tim, i ja kao koordinator programa razmjene straničnika, iskreno žalimo što je došlo do problema koji su utjecali na vas i vaše učenike tijekom ovogodišnje razmjene. U pripremi za ISLM 2019. nastojat ćemo provesti promjene u upravljanju i koordinaciji aktivnosti koje provodimo, kako do takvih problema više ne bi došlo.

Čestitamo svima širom svijeta koji su uključeni u fantastična događanja i aktivnosti za ISLM 2018. Već primamo izvješća za Što se radi za Međunarodni mjesec školskih knjižnica, koje se nadamo objaviti u idućim tjednima i veselimo se ostalim izvješćima koja ćete nam poslati.

Kao što kažemo ovdje u Irskoj, maith thú! – bravo svima!

Srdačno,

Breege O’Brien, voditeljica projekta Međunarodnog mjeseca školskih knjižnica

tekst prevela: Jelena Šaban


 

Naravno, bilo bi nam drago da se i nama javite na husk@husk.hr ili na naše Facebook stranice!

 

Odgovori