28. 09. 2017.

Zvijezde Malog medvjeda: Noćni pjev – Slikovnice kao alat za rad u odgojnim strukama i pomagačkim profesijama

Poštovane i poštovani,

Pozivamo Vas na 4. edukativnu radionicu

Zvijezde Malog medvjeda: Noćni pjev
Slikovnice kao alat za rad u odgojnim strukama i pomagačkim profesijama

Radionice su posvećene uporabi slikovnice u radu s djecom, na primjerima slikovnica iz niza Mali medvjed. Namijenjene su osobama koje rade s djecom u odgoju, obrazovanju, savjetovanju ili liječenju. Na prvoj radionici (Velika tvornica riječi) bavili smo se temom komunikacije, na drugoj (Ukuhane jabuke) ljubavlju i sukobom u odnosu roditelja i djece, a na trećoj (Ema spava negdje drugdje) suočavanjem djeteta s drugima i drugačijima.

U ovo doba godine mnoga su djeca krenula u vrtić ili u školu i tako zakoračila u novo okruženje, u kojem poznata lica ostaju na vratima. Dalje valja krenuti sam(a). Ti su koraci izazov kako za djecu i roditelje, tako i za vas koji djecu u novim sredinama dočekujete. Stoga ćemo se na 4. radionici baviti pitanjima separacije i osamostaljivanja, na temelju slikovnice Noćni pjev.

Radionica će se održati u subotu, 7. listopada 2017. g. od 9 do 17 sati. Voditeljica radionice je dr. sc. Mirjana Mavrak, a kroz likovni dio priče vodi mr. sc. Davorin Vujčić.

Prijavnicu možete naći ovdje ili – zajedno s opisom – na našoj internetskoj stranici ili u prismotku. Za sve dodatne informacije slobodno nam se javite mailom ili telefonom.

Radujemo se Vašim prijavama i sudjelovanju u radionici.

 

Srdačan pozdrav,

 

Silva Tomanić Kiš
ArTresor naklada

____________________________________

ARTRESOR NAKLADA
Šulekova 4a, 10000 Zagreb
Tel.: +385 1 2335 365 • Fax: +385 1 2335 300
kontakt@artresor.hr
www.artresor.hr

 

Odgovori