30. 03. 2012.

Održana 10. (jubilarna) Skupština Hrvatske udruge školskih knjižničara

Na 10. skupštini Hrvatske udruge školskih knjižničara održanoj 23. ožujka, u dubrovačkom hotelu Valmar Lacroma usvojeno je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2011. godinu, plan rada i financijski plan za 2012. godinu, promjene statuta neophodne za kvalitetniji rad udruge te izabrano novo predsjedništvo i upravni odbor.

 

Predsjednica je i dalje Vanja Jurilj, dopredsjednice Gabrijela Blekić i Ana Krželj, tajnica Monika Meštrović. U Upravnom odboru novi je član Vedran Škarica te dosadašnji Vladimir Gudelj Velaga i Irena Bando.

Mjesto Udruge je, shodno promjeni Statuta, mjesto predsjednika Udruge, a skupština će se i dalje održavati na Proljetnoj školi školskih knjižničara.

Izdvajamo iz plana: novi samostalni stručni skup u Zagrebu za Međunarodnog mjeseca školskih knjižnica i intenziviranje rada u podružnicama.

U svečanom je dijelu 10. Skupštine uz prigodan program obilježena jubilarna obljetnica i dodijeljena Nagrada Višnja Šeta zaslužnim školskim knjižničarkama. Dobitnice za 2011. godinu su Jadranka Gabriša Perković, Danica Pelko i Zora Hajdarović. Kolegicama još jednom čestitamo, a vas pozivamo da ih upoznate u kratkoj prezentaciji, uživate u slikama Dubrovnika i osjetite slavljeničko ozračje Skupštine!

Galerija slika

 

 

Odgovori