11. 05. 2022.

Podsjetnik da su naši članovi i pridruženi članovi Međunarodne udruge školskih knjižničara (IASL-a)

 

Već petu godinu, svim smo našim članovima osigurali pridruženo članstvo u Međunarodnoj udruzi školskih knjižničara (IASL-u). Pridruženo članstvo podrazumijeva mogućnost pristupa sadržajima predviđenim samo za članove (members only), povlaštene kotizacije za stručne skupove u organizaciji IASL-a i pristup redovitom biltenu (newsletteru).

Pristup sadržajima predviđenim samo za članove omogućuje i svim našim članovima pristup najvećoj postojećoj zbirci stručnih radova iz područja školskoga knjižničarstva. Pristup biltenu omogućava redovito informiranje o aktivnostima Međunarodne udruge školskih knjižničara, kao i slanje materijala o aktivnostima koje želite podijeliti s kolegama iz svijeta. Podsjećamo da ovogodišnji travanjski bilten (newsletter) donosi zanimljiv prilog o kolegici Vanji Jurilj koja je u drugom mandatu predsjednica IASL-a za Europu. Mogućnost korištenja povlaštene kotizacije možete iskoristiti za nadolazeću konferenciju IASL 2022  koja se u hibridnom obliku održava od 11. do 15. srpnja 2022.

Korisničko ime i lozinku za pristup navedenim sadržajima članovi će dobiti na svoju adresu e-pošte nakon uplate članarine za tekuću godinu.

 

 

Odgovori