15. 03. 2012.

Poziv na 10. Skupštinu članova Hrvatske udruge školskih knjižničara

Pozivamo članove Hrvatske udruge školskih knjižničara na 10. skupštinu koja će se održati 23. ožujka 2012. godine u Hotelu Valmar Lacroma u Dubrovniku.

S obzirom na jubilarnu i izbornu Skupštinu i puno važnih odluka koje su pred nama, Skupština će imati radni i svečani dio. Početak radnog dijela Skupštine predviđen je za 11:30, a predloženi dnevni red je u prilogu. Početak svečanog dijela Skupštine s dodjelom Nagrade Višnja Šeta za 2011. godinu i prigodnim programom predviđen je za 20:30, pozivnicu možete pogledati i preuzeti u prilogu.

Zbog stavova ravnatelja AZZO-a, Vinka Filipovića, da HUŠK ne može biti suorganizator Proljetne škole školskih knjižničara jer ga ne financira u značajnom dijelu, kao i zbog stava da dodjeli Nagrade Višnja Šeta nije mjesto u programu Agencije za odgoj i obrazovanje smatramo da je razumno razmišljati o drugačijoj vrsti suradnje s AZZO-om, kao i donijeti odluke o održavanju Skupštine i dodjele Nagrade Višnja Šeta koje više odgovaraju značaju koje one imaju za naš rad.

Prijedlog promjene sjedišta HUŠK-a je prije svega uzrokovan razlozima učinkovitosti i praktičnosti! Ostale promjene su više formalne prirode i nastale su na prijedlog pravnika.
Molimo članove da se zbog značaja Skupštine i važnosti odluka koje trebamo donijeti odazovu ovom pozivu.

Nakon važnih odluka, očekuje nas radosno druženje uz prigodan program!

Upravni odbor i predsjednica Hrvatske udruge školskih knjižničara

Datoteke

Odgovori